Opdrachtgever
Aqualink
2014

Standinrichting beurs Kalkar

Aqualink is een vereniging van watergebonden bedrijven in Oost Nederland. De aangesloten bedrijven bieden een breed scala aan diensten en producten voor de binnenvaart, jachten, etcetera. Voor het eerst dit jaar werd in Kalkar, net over de grens bij Nijmegen, een shipping-, technics- en logisticsbeurs georganiseerd. Aqualink nam hieraan deel. Zie ook www.aqualink.biz.

De opdracht voor Qualid: Verzorg een opvallende standinrichting met een beperkt budget, flyers voor de 26 aangesloten bedrijven en een redactioneel stuk voor in de scheepvaartmedia.

Het thema van de stand was: de mythe van de Loreley. Deze speelt zich af bij een stukje Rijn in Duitsland met sterke stroming en scherpe bochten. De Loreleynimf, met haar lange lokken, liet de schepen hier op de klippen lopen met haar gezang. In de stand bevond zich een ‘echte’ nimf die, onder begeleiding van passende muziek, velen verleid heeft de stand in te komen. Daar kregen zij informatie over de diensten en producten die Aqualink te bieden heeft.