Opdrachtgever
Balance
2014

EMVI plan van aanpak Texel – Imtech

Balance is een bureau voor hoger management in de juridische sector, de energiemarkt en de bouw- en infrasector. Onderdeel van Balance is Tender Support. Hiermee wordt ondersteuning op maat geboden bij aanbestedingen. Meer informatie over Tender Support vindt u hier.

Het project: Voor Imtech Traffic & Infra heeft Balance in samenwerking met het projectteam en ‘Infra Engineering‘  een plan van aanpak geschreven voor het ontwerp voor vernieuwing van alle openbare verlichting op Texel, het uitvoeren hiervan en het onderhouden. Bijzonderheden hierbij zijn uiteraard de ligging van het werkgebied op een eiland en het voornemen van de Gemeente Texel om in 2020 energieneutraliteit te bereiken.

De opdracht voor Qualid: Wendy Janssen heeft in een projectteam van 8 teamleden geschreven aan het plan van aanpak en de opmaak hiervoor verzorgd.

Het resultaat: Imtech heeft met de aanbieding de eerste plaats behaald. Het plan van aanpak heeft ongelooflijk hoog gescoord. Hierdoor heeft Imtech, die de vierde prijs had, de opdracht gescoord. Het plan van aanpak is dus essentieel geweest! Zo blijkt dat EMVI wel degelijk meerwaarde kan bieden.