Opdrachtgever
SUN Roestvaststaal B.V.
2016

Maritime Industry beurs voor SUN Roestvaststaal

SUN Roestvaststaal is zoals hun slogan: briljant in roestvaststaal! ‘Wat niet kan, dat kan niet’… Ze laten het steeds weer zien dat dit klopt. Alles wat niet standaard is komt op maat en van zeer hoogwaardig afwerkingsniveau bij SUN vandaan. Voornamelijk actief in de scheepvaart, passagiersvaart en jachtbouw, maar ook voor interieuroplossingen is dit de partij.

Onderdeel van de SUN-groep is ook SUN Marine Seats. Zij maken roestvaststalen onderstellen voor Recaro stoelen, u wellicht welbekend van de autowereld. Bij SUN Marine Seats komen alle stoelen vandaan voor binnenvaart, passagiersvaart, jachten, maar ook voor sneldiensten naar bijvoorbeeld boorplatforms etcetera. Kortom: ook zij maken stoelen op maat!

De opdracht voor Qualid: Jaarlijks verzorgt Qualid voor zowel SUN Roestvaststaal als SUN Marine Seats de standopbouw en inrichting van de beurs Maritime Industry, dit jaar van 24 t/m 26 mei. Ook is Wendy de gastvrouw in de stand tijdens dit evenement. Een beurs waar scheepvaart- en visserijgerelateerde bedrijven zich presenteren.